2001-2002 Romaniuc Rebeca Alina (căsăt. Lucaci)

Rebeca Alina LUCACI este profesor de Limba şi Literatura Engleza în cadrul Colegiului Richard Wurmbrand Iaşi. A absolvit Facultatea de Litere, specializarea engleză – germană în cadrul Universităţii “Al. I. Cuza” şi a urmat cursurile postuniversitare ale aceleaşi instituţii de învăţământ pentru specializarea “Lingvistică aplicată- Predarea limbii engleze ca limbă de studiu”. A coordonat şi a participat la o serie de proiecte în Germania, Spania, Portugalia, Italia.

2002-2003 Dascălu Andreea Cristina (căsăt. Tănase)

A absolvit Facultatea de  Psihologie a Universitatii „Al. I. Cuza” si profeseaza ca si psiholog in Iasi.

2003-2004 Nistor Simona (căsăt. Mereu)

Absolventa a Facultatii de Sociologie a Universitatii „Al. I. Cuza”. In prezent, este traducator autorizat si ofera servicii de traducere pentru limbile engleza si franceza.

2004-2005 Bulgariu Simona (căsăt. Lişneanu)

Absolventa a Facultatii de Stiinte Politice  a Universitatii „Mihail Kogalniceanu” din Iasi.

2005-2006 Ananii Rafaela

Este plecata in China si este profesor de limba engleza in cadrul unei gradinite pentru copii chinezi.

2006-2007 Ionel Lucian

 

2007-2008 Profiri Anca

Este studenta in cadrul Facultatii de Arhitectura „G.M. Cantacuzino” din cadrul Universitatii „Gh. Asachi” Iasi.  Scrie poezii, canta la pian si este implicata in o serie de activitati de voluntariat ce sprijina tinerii orfani sau familiile aflate in dificultate.

2008-2009 Manea Debora

Manea Debora este studenta in cadrul ESB Business School de la Universitatea din Reutlingen, o voce in randul institutiilor academice de management si in topul celor mai cunoscute scoli de afaceri internationale din Germania. Mai multe despre activitatea desfasurata in cadrul universitatii si rezultatele obtinute gasiti aici.

2009-2010 Frunză Emima

Este studenta in cadrul Facultatii de Arhitectura „G.M. Cantacuzino” din cadrul Universitatii „Gh. Asachi” Iasi.

2010-2011 Pânzaru Emil

In anul 2011, dupa sustinerea examenului de bacalaureat si inscrierea la facultate, Emil Panzariu a fost primul pe lista candidaţilor admişi la Facultatea de Filosofie şi Ştiinţe-Social Politice, în cadrul Universităţii Alexandru Ioan Cuza – Iaşi. Mai multe detalii despre reusitele si pasiunile sale gasiti aici.

2011-2012 Romaniuc Robert Andrei

În prezent, Robert este student la zi al Facultății de Economie și Administrare a Afacerilor, Univ. „Al. I . Cuza” din Iași, intrând printre primii studenti admisi la cursurile la buget. Incă din timpul liceului, Robert s-a remarcat prin rezultatele deosebite în urma participării la olimpiade județene și naționale, conferințe de leadership naționale și internaționale, spectacole de teatru, serbări școlare și implicare în corul școlii.  Articole relevante despre reușitele sale gasiți aici.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.