Centru de pregătire Cambridge

21.12.2022 Cambridge si ECDL

Colegiul „Richard Wurmbrand” este centru de pregătire pentru examenele Cambridge din anul 2014. Aceasta titulatură a fost acordată în urma înscrierii consecutive a unui număr foarte mare de elevi la diverse examene Cambridge, de la cele pentru cei mici până la examenele pentru adulți.

Enumerăm aici câteva dintre avantajele pe care le oferim elevilor noștri în centrul de pregătire:

Dezvoltarea de abilități de vorbire a limbii engleze în viața reală – cursurile și examenele Cambridge sunt gândite pentru a evalua modul în care elevii folosesc limba engleză pentru a comunica în situații din viața reală. Profesorii îi pregătesc pe elevi transmițându-le abilități de comunicare și gândire critică pe care le vor folosi zi de zi, la muncă și la studii;

Examenele sunt menite pentru o serie de niveluri și utilizări – toate examenele sunt alineate cu Cadrul Comun European de Referință pentru Limbi Străine (CEFR);

Acceptarea rezultatelor/certificatelor la nivel internațional pentru angajare, imigrare, studii;

Siguranță, echitate și încredere – examenele Cambridge sunt gândite să fie echitabile pentru toți candidații, indiferent de vârstă, sex, naționalitate, limbă maternă sau apartenență etnică.

Ca centru de formare și examinare, respectăm toate cerințele de calitate și securitate stricte și verificate în mod regulat.

Colegiul „Richard Wurmbrand” pregătește elevi pentru examenele Cambridge din 2012 și de-a lungul anilor a organizat cel puțin o sesiune internă de examinare pe an școlar. Media candidaților anual este de 45-50 elevi. Începând cu anul școlar 2021-22 am organizat și examene în sistem computer-based.

În toată perioada de existență a centrului, au fost pregătiți peste 500 de elevi, aceștia promovând examenele cu punctaje foarte bune.

 

Centru de Testare Acreditat ECDL

Date de Contact Centru de Testare Acreditat ECDL:

Stoica Enciu-Răzvan – enciu.stoica@wurmbrand.ro – 0752172575

Centrul Colegiul „Richard Wurmbrand” Iași este Centru de Testare Acreditat ECDL

 

ECDL este cel mai răspândit standard de certificare a abilităților de utilizare a computerului, recunoscut la nivel internaţional.

Permisul ECDL este folosit şi recunoscut în peste 100 de țări  de către companii de renume, în administraţie sau de instituţii de învăţământ de prestigiu.