Early Innovators Business Plan Competition

29.07.2022 Noutăți

 Când ești elev, munca de peste an îți este răsplătită vara. Pentru Dragoș si Cezara, recompensa a venit pe 15 iulie 2022 de la București, unde a avut loc finala națională de planuri de afaceri. Cei doi elevi au fost coordonați de domnul profesor Condrea Tiberiu care, într-un mod practic și relevant pentru piata actuală, dezvoltă competențele antreprenoriale ale elevilor Colegiului „Richard Wurmbrand”.

 

În cadrul Early Innovators Business Plan Competition by BCR Școala de Business au luat parte:

1000 de elevi din toată România;

233 de planuri de afaceri înscrise în concurs;

2 elevi finaliști de la Colegiul „Richard Wurmbrand”: Dragoș Haciu și Cezara Tarlion din clasa a X-a, profil uman, care au alcătuit echipa „Luptătorii”, una din cele 23 de echipe participante în finala competiției.

Juriul a fost alcătuit din 27 de antreprenori de top din România și a fost prezidat de Cristina Bâtlan, fondator Musette și jurat în cadrul emisiunii „Imperiul Leilor” de la PRO TV.

 

Îi felicităm pe elevii noștri pentru modul curajos în care au participat și ne-au demonstrat că limitele există numai în măsura în care noi ni le impunem.

Dragoș și Cezara, sloganul finalei naționale este pentru voi: If you’ve gotten this far, you’re a real winner! Dare to dream big!