Early Innovators Business Plan Competition

Early Innovators Business Plan Competition

🏆 Când ești elev, munca de peste an îți este răsplătită vara. Pentru Dragoș si Cezara, recompensa a venit pe 15 iulie 2022 de la București, unde a avut loc finala națională de planuri de afaceri. Cei doi elevi au fost coordonați de domnul profesor Condrea Tiberiu care, într-un mod practic și relevant pentru piata actuală, dezvoltă competențele antreprenoriale ale elevilor Colegiului „Richard Wurmbrand”.
 
În cadrul Early Innovators Business Plan Competition by BCR Școala de Business au luat parte:
 
👫 1000 de elevi din toată România;
💰 233 de planuri de afaceri înscrise în concurs;
✌️ 2 elevi finaliști de la Colegiul „Richard Wurmbrand”: Dragoș Haciu și Cezara Tarlion din clasa a X-a, profil uman, care au alcătuit echipa „Luptătorii”, una din cele 23 de echipe participante în finala competiției.
 
🧑‍💻 Juriul a fost alcătuit din 27 de antreprenori de top din România și a fost prezidat de Cristina Bâtlan, fondator Musette 👜 și jurat în cadrul emisiunii „Imperiul Leilor” de la PRO TV.
 
👏 Îi felicităm pe elevii noștri pentru modul curajos în care au participat și ne-au demonstrat că limitele există numai în măsura în care noi ni le impunem.
 

🏅Dragoș și Cezara, sloganul finalei naționale este pentru voi: If you’ve gotten this far, you’re a real winner! Dare to dream big!🎖