Informaţii privind rata de vaccinare împotriva Covid-19

Informaţii privind rata de vaccinare împotriva Covid-19

Colegiul „Richard Wurmbrand” este o școală particulară, de cultură generală care promovează o educație modernă fundamentată pe principii creștine, exprimată prin:

  • pregătire academică de calitate
  • modelarea armonioasă a caracterului
  • încurajarea continuă a creativității
  • dezvoltarea competențelor de învățare pe tot parcursul vieții

pentru copii proveniți din orice mediu social, etnic, religios, cu scopul de a-i ajuta să se formeze ca personalități integre, cetățeni responsabili și implicați în societatea în care trăiesc.

Unul dintre scopurile anunțate în cadrul misiunii școlii este acela de a crește copii responsabili. Totodată, sănătatea și siguranța membrilor comunității noastre școlare reprezintă pentru noi o prioritate și acest lucru se reflectă în cadrul procedurilor pe care le- am elaborat pentru a deschide anul școlar 2021-2022.

Noi, ca instituție de învățământ, am pregătit o analiză locală a riscurilor, pe baza căreia sunt stabilite condițiile în care aceasta poate fi deschisă integral sau parțial.

Pornim de la premisa că profesorii, părinții și elevii sunt conștienți de situația prezentă și de riscurile pe care trebuie să le avem în vedere din cauza pandemiei.

Potrivit datelor centralizate la nivelul colegiului, 39 de persoane sunt vaccinate împotriva Covid-19, ceea ce reprezintă 63,93% din totalul angajaților. Totodată, 43 de persoane dețin certificat verde, reprezentând 70,49% din totalul angajaților.

Menționăm că școala noastră, Colegiul „Richard Wurmbrand”, promite să ofere elevilor și părinților programe care să răspundă nevoilor lor și crizei prezente. Toate acestea pot suporta modificări în funcție de dialogul cu experții și cu părinții și de evoluția cazurilor COVID.