Surpriza din partea elevilor

Surpriza din partea elevilor

DSCN8094Dimineața zilei de 18 decembrie a fost una specială pentru profesorii și învățătorii Colegiului „Richard Wurmbrand”. Când au intrat în cancelarie, la ora 7.30,  au găsit masa pregătită cu o mulțime de bunătăți!

Au aflat imediat, cu uimire, că mâncarea de pe masă are calități deosebite: ciocolată pentru răbdare, suc pentru bucurie, biscuiți pentru dedicare, cafea pentru timpul sacrificat,  clătite pentru creativitate și cappuccino pentru dragoste! (Am înțeles că clătitele au fost pregătite dimineața foarte devreme pentru a fi proasete.)

Darul a fost pregătit de elevii clasei a XI-a B și ideea pe care au avut-o ne-a emoționat pe toți cei prezenți și ne-a făcut să ne întrebăm: Cum să nu-i iubești? Cum să nu-i prețuiești pe acești copii care cresc aici, în școală, în familia Wurmbrand, și învață să dăruiască iubire, recunoștință și care așteaptă și din partea noastră să nu fim doar cei mai buni profesori, ci și oamenii cu suflet de care   au atâta nevoie inimile lor tinere!

Mulțumim clasei a XI-a B și ne bucurăm că acest Crăciun vine să ne confirme ideea că, în Colegiul „Wurmbrand”, părinți, profesori și elevi suntem o familie!

Sărbători fericite!