Share the road

Share the road

DSCN7996aLa finalul proiectului transfrontalier „Share the road”, pe data de 11 decembrie, elevii claselor a V-a și a VIII-a ale Colegiului „Richard Wurmbrand” au avut ca oaspeți elevi ai școlilor generale „Bogdan Petriceicu Hașdeu” și „Ionel Teodoreanu”.

Proiectul a avut ca scop instruirea elevilor din 10 școli, de pe raza județului Iași, în privința siguranței în trafic și a abilităților de circulație. Domnul polițist Alin Gherghel i-a avertizat pe copii în legătură cu pericolele care apar în trafic din cauza neatenției sau din cauza necunoașterii regulilor de circulație.

În calitate de formator, dumnealui s-a asigurat că elevilor le sunt cunoscute semnele de circulație și a verificat dacă aceștia știu care sunt drepturile și obligațiile pietonilor și ale bicicliștilor.  La activitate au participat și 8 cadre didactice care au fost de acord că activitățile de instruire în școli, în privința normelor de circulație corectă, sunt mai mult decât necesare, atât din mediul rural, cât și din mediul urban.