Descoperă ȘCOALA CU INIMĂ

Descoperă ȘCOALA CU INIMĂ

IMG_0158În anul școlar 2014-2015, Colegiul „Richard Wurmbrand” îi așteaptă pe copii, pe părinți și chiar pe profesori și învățători, cu o mulțime de provocări! Unele sunt provocări academice, altele sunt provocări spirituale și relaționale. În anul școlar care tocmai a început, vrem ca INIMA școlii (despre care a vorbit domnul director în deschiderea anului școlar) să bată cu putere pentru fiecare dintre cei care au ales să facă parte din familia Wurmbrand!

Numărul elevilor a crescut simțitor, numărul cadrelor didactice a crescut și el, părinții care vin să-și aducă și să-și ia copiii de la școală sunt și ei mai mulți! În spatele cladirii principale s-a ridicat – la roșu – un alt corp al școlii care va avea șase clase moderne și o sală de sport spațioasă, înaltă, luminoasă și…. foarte așteptată de copii, de părinți, și nu în ultimul rând, de profesorii care speră să facă mai mult sport pentru a face față energiei copiilor!

Vă invităm să urmăriți, pe site, secvențe din activitatea școlii noastre și vă invităm să fiți pregătiți pentru învățare, dar și pentru momentele de sărbătoare, care au devenit o parte din tradiția Colegiului!

*******************************************

În cancelarie, pe unul dintre pereți, se află un măr uriaș, roșu (mărul este simbolul profesorului!), care ne amintește nouă, dascălilor, cât de complexă, frumoasă și provocatoare e viața pe care o avem, în fiecare zi, printre copii! Noi, cei de la catedra, știm că Viețile schimbate cresc din inima unui dascal dedicat.” Urmăriți, cu atenție, felul în care cuvintele scrise pe măr vor prinde viață în spațiul Colegiului „Wurmbrand”!