Serbarea Crăciunului la Muzeul „Mihail Kogălniceanu” – Clasa a II-a

Serbarea Crăciunului la Muzeul „Mihail Kogălniceanu” – Clasa a II-a

DSCN5253Vineri, 13 decembrie, clasa a II-a a Colegiului „Richard Wurmbrand” a avut serbarea de Crăciun la Muzeul „Mihail Kogălniceanu”. Locul ales pentru acest eveniment special a fost unul de poveste. Copiii, părinţii şi doamnele învăţătoare au admirat sala rotundă, aristocrată, de la începutul secolului al XIX-lea. Spaţiul care promitea la început să fie încăpător s-a dovedit prea mic pentru cele aproape o sută de persoane care s-au bucurat de talentele micilor actori ai clasei a II-a!

Cu ajutorul doamnelor învăţătoare, copiii au pregătit două scenete admirabile: Noul Director al şcolii sau Aşa ceva nu se întâmplă în şcoala noastră! şi Moş Crăciun demascat! Programul s-a încheiat cu un mic program de versuri şi câteva colinde, după care elevii au primit fructe şi dulciuri frumos ambalate.

La eveniment a fost prezent şi domnul Director al Colegiului, Cristian Ovidiu Lucaci, care a ţinut să le amintească părinţilor şi copiilor că sărbătoarea Crăciunului trebuie trăită cu bucurie şi speranţă, deoarece, prin naşterea Mântuitorului, Dumnezeu ne-a dat garanţia că nu vom fi niciodată singuri, în momentele grele ale vieţii noastre!