Invitați speciali – Actorii britanici din spectacolul „Questioning Aslan”

Invitați speciali – Actorii britanici din spectacolul „Questioning Aslan”

IMG_9611Vineri, 8 noiembrie, elevii Colegiului „Richard Wurmbrand” au avut parte de o surpriză. Pentru două ore, şcoala i-a avut ca invitaţi pe David Robinson şi pe Michael Taylor, actorii spectacolului Intervievându-l pe Aslan de Nigel Forde, susţinut la  Academia de Arte „George Enescu”, cu ocazia simpozionului „C.S. Lewis”.

Actorii au interpretat o parte din piesă, au interacţionat cu elevii, au destăinuit câteva dintre tainele meseriei de actor, au explicat ce inseamnă să faci un lucru din pasiune şi să ai mulţumirea că mesajul pe care-l transmiţi pe scenă este unul de calitate. Cei doi actori le-au povestit elevilor despre intrarea lor la Academia de teatru şi care sunt probele pe care trebuie să le treci, (grele, de altfel!) ca să poţi fi student la  o asemenea facultate în Marea Britanie.

Provocaţi de cei doi actori, dar şi de tema simpozionului, mai mulţi elevi ai Colegiului au participat la spectacolul jucat chiar în seara aceleiaşi zile, dar şi la dezbaterile găzduite cu ocazia Simpozionului „C.S. Lewis”, de Universitatea ieşeană „Al. I. Cuza”.

Mai multe despre Searchlight Theatre AICI.