Leadership pentru adolescenți

Leadership pentru adolescenți

lideriLeadership Autentic este structurat în 28 de ore de training (principalele module sunt Bazele Leadershipului, Valori, Echipa, Comunicare în scris și orală), o zi de orientare vocațională realizată cu ajutorul celui mai bun instrument de identificare a intereselor adolescenților (Jackson Vocational Interest Survey) acreditat de Consiliul Psihologilor din Romania și realizat de psihologul Jackson care a lucrat alaturi de NASA, implicarea în comunitatea prin intermediul Ambasadori Leadership Autentic și ultima etapă a programului fiind reprezentată de Școala de vară a Absolvenților unde au ocazia să aprofundeze cele 5 module și să întâlnească lideri romani autentici din domenii lor de interes pentru ei.

Cum pot elevii să participe?

Partenerii de la BRD oferă 25 de burse integrale de participare.

*Bursele presupun acoperirea tuturor taxelor de participare la nivelul 1, nivelul 2, modulul de orientare în carieră, sesiuni de planificare în carieră alături de echipa LEADERS, materiale de curs și pauzele de prânz din fiecare zi.

Pentru a putea intra în cursa pentru burse, elevii cu vârste între 14 și 18 ani provenind din orice liceu din Iași se pot înscrie AICI.
ATENTIE: Termenul limita pentru completarea formularului este Duminică, 6 octombrie orele 23.

Agenda Leadership Autentic Iași

Nivelul 1 în weekend-ul 12-13 octombrie, Nivelul 2 în weekend-ul 16-17 noiembrie. În intervalul dintre cele 2 nivele participanții vor beneficia de orientarea vocațională.

Link-uri utile:
Site-ul programului: www.leadershipautentic.ro
Link-ul de inscriere: http://www.leaders.ro/programe/leadership-autentic/roinscriete/