Interviuri în direct la Digi24

Interviuri în direct la Digi24

interviu1La stat sau la privat? Unde se face învățământ de mai bună calitate, unde există mai multe resurse și unde au parte elevii de cea mai mare atenție? Sunt întrebări care pun față în față cele două sisteme. Învățământul privat preia principiile celui din străinătate, la care a adăugat programa școlară din România.

Trebuie menționate câteva detalii: dacă în 1995 avea loc prima deschidere oficiala a școlii la care erau înscriși 65 de elevi și dacă, în 1998, avea loc deschiderea oficială a Liceului Wurmbrand cu un număr de 24 de elevi, anul acesta la ceremonia din amfiteatru sunt așteptați 350 de elevi si 52 de angajați.

De asemenea, atunci când vorbim despre Colegiul R. Wurmbrand, vorbim despre 100% promovabilitate la evaluare națională și 100% promovabilitate la Bacalaureat.

Dacă la toate acestea adăugăm faptul că, în această vară, trei dintre cadrele didactice ale acestei școli au obținut cele mai mari mediii la cel mai important concurs pentru cadrele didactice, atunci rezultatele foarte bune ale elevilor acestui colegiu nu mai surprind pe nimeni.

Vă invităm să accesați linkul AICI pentru a vedea înregistrările cu dna. profesor Lavinia Beșliu și cu eleva Pamela Aviziteiței.