Tur virtual, reptile și sport

Tur virtual, reptile și sport

DSCN0815În data de 5 aprilie 2013 elevii claselor  a IX-a B,  a XI-a B și  a XII-a B, însoțiți de dna. prof. Domnica Maciuc și dl. prof Liviu Ursache au vizitat Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” Iași.

Vizita a început cu Aula Magna „Haralamb Vasiliu”  unde  elevii au făcut un tur virtual și au vizionat o prezentare PowerPoint cu imagini reprezentative despre universitate.

Au fost conduși apoi către laboratoarele 3D ale universității, primele de acest fel din țară.  Elevii au vizionat părți din lectii demonstrative pentru studenți.

Următorul obiectiv a fost biblioteca universitară cu trei etaje, demisol și o dotare tehnică modernă. Interesant a fost la biobaza universității unde elevii au putut vizita o expoziție de păsări și un sector cu reptile și cobai.

Erau și alte obiective de vizitat precum serele de flori, serele fitotron cu mediu artificial, crama, dar trebuia sa ajungem și la baza sportivă. Totuși, înainte de aceasta, au poposit într-un laborator unde elevii au servit din ceea ce au pregătit gazdele.

Baza sportivă a fost locul final unde elevii noștri au petrecut timpul cel mai relaxant. Aici au văzut terenul de fotbal artificial dotat cu nocturnă, balonul gonflabil pentru tenis de câmp, sala cu greutăți și sala de sport.

Elevii au mărturisit că văzut lucruri interesante și s-au  bucurat de un timp de  recreere.