Concurs de cultură generală pentru gimnaziu

Concurs de cultură generală pentru gimnaziu

DSCN2236Luni, 1 aprilie, elevii de la gimnaziu și-au măsurat puterile intelectuale în cadrul concursului de cultură generală, care a verificat atât cunoștințele din domenii precum: matematică, biologie, istorie, geografie, chimie, fizică, biologie, cât și abilitatea elevilor de a lucra în echipă și de a oferi răspunsuri corecte într-un timp limită.

Echipele mixte, cu elevi din fiecare clasă de gimnaziu, au fost provocate, din zece în zece minute (profesorii fiind cei care s-au deplasat, de la o grupă la alta, cu setul de întrebări), cu câte zece întrebări din cele șase domenii amintite, fiecare răspuns corect și complet fiind apreciat cu un punct.

Competiția a fost foarte strânsă, primele trei locuri fiind la distanță de un punct una față de cealaltă. Premiul întâi a fost anul acesta acordat Echipei nr. 3, formată din: Ursache Deborah, Horga Matei, Vieriu Cătălin (clasa a V-a), Plăcintă Sânziana, Dolhăscu Tudor, Balan George (clasa a VI-a), Andrieș Matei, Leonte Robert, Smântână Damaris (clasa a VII-a) și Mărginean Bianca, Dascălu Matei, Henea Andreea, Zafiris Elias (clasa a VIII-a).

Îi felicităm atât pe ei, cât și pe ceilalți elevi, care au dat dovadă de inventivitate, de spirit de echipă, de perseverență și care au demonstrat că Școala Altfel e, într-adevăr, deosebită la Colegiul „Richard Wurmbrand”!