Proiectele conferinței de leadership

Proiectele conferinței de leadership

_MG_9060Pe 27 februarie, în intervalul 13.30 – 16.00, a avut loc Conferința elevilor organizată de Colegiul „Richard Wurmbrand”cu titlul Tinerii și Leadershipul în comunitate. Evenimentul a ajuns la cea de-a cincea ediție și a demonstrat o gândire matură a elevilor noștri.

Proiectele prezentate au făcut referire la dorința elevilor de a avea un campus multifuncțional  (cu săli de cinema, cu ateliere artistice, cu săli de sport și cu o cantină care să servească și elevi de liceu și studenți), de a avea baze sportive moderne și performante în orașul nostru și de a vedea puse în practică măsuri creative și îndrăznețe pentru estetizarea scărilor, a autobuzelor, a grădinilor și chiar a coșurilor de gunoi din oraș.

Deosebit de interesantă a fost prezentarea domnului Profesor dr. Iațu Corneliu, Decan al Facultății de Geografie și Geologie care i-a provocat pe copii să călătorească, prin intermediul imaginației, prin marile orașe ale lumii. Astfel, elevii au aflat despre proiectele spectaculoase pe care unele metropole și le propun sau le au deja în derulare.

La rândul său, domnul viceprimar Marius Sorin Dangă a menționat, în discursul dumnealui, că a ținut foarte mult să participe la această conferință a elevilor care demonstrează inițiativă, creativitate și interes din partea tinerilor, față de problemele comunității ieșene.

Felicităm elevii Colegiului, dar și pe elevii de la Colegiul Național „Emil Racoviță”, elevii de la Liceul Teoretic „Al. I. Cuza” și, nu în ultimul rând, pe elevii de la Liceul Tehnologic Economic de Turism, pentru ideile interesante pe care le-au prezentat în cadrul acestei conferințe!