Premiu din partea organizației Star of Hope

Premiu din partea organizației Star of Hope

IMG_5033Gala Recunoştinţei”, eveniment caritabil  din cadrul campaniei regionale „Dăruieşte pentru a schimba un Destin!” organizată de Fundaţia Star of Hope Romania , a avut loc  marţi, 4 decembrie 2012.  Seara a fost însufleţită de prezenţa unui număr de 180 de persoane din mediul academic, politic, autorităţilor, companiilor şi al ong-urilor din regiunea Moldovei. Invitaţii speciali ai serii au fost Excelenţa Sa Anders Bengtcen – Ambasadorul Suediei la Bucureşti şi dl. Eric Lennart Eriksson – Preşedintele Star Of Hope International Suedia.

Preşedintele Star Of Hope International d-l Eric Lennart Eriksson,  emoţionat de momentele artistice pe care le-au susţinut copiii cu nevoi speciale a declarat că este mândru de activitatea pe care o desfăşoară Fundaţia Star of Hope în Romania.

Colegiul „Richard Wurmbrand” a primit recunoaştere pentru că elevii, părinții și profesorii au fost alături de Fundaţia Star of Hope Romania şi s-a implicat în campaniile sociale de promovare şi respectare a drepturilor copiilor cu dizabilităţi.

Doamna Aura Vatamaniuc ne-a comunicat: „Vă mulțumesc din inimă pentru sprijinul acordat de Colegiul „Richard Wurmbrand” în organizarea serbării de Crăciun din anul 2011 în cadrul  Campaniei „Dăruiește pentru a schimba un destin!”