Ziua mulțumirii pentru gimnaziu și liceu

Ziua mulțumirii pentru gimnaziu și liceu

Pe 15 noiembrie, clasele de gimnaziu și de liceu ale Colegiului „Richard Wurmbrand” au sărbătorit Ziua Mulțumirii. Sărbatoarea este americană, dar simțirea a fost curat românească!

Elevii claselor a XII-a au fost organizatorii acestui eveniment, devenit o tradiție pentru școala noastră. În programul serii, ei s-au gândit să ne aducă în atenție faptul că școala are, în multe domenii, elevi talentați: avem un cor de excepție, elevi care cântă muzică clasică la chitară, elevi care se descurcă foarte bine cu tobele, voci admirabile și, nu în ultimul rând, avem copii mulțumitori pentru felul în care Dumnezeu are grijă de ei în această școală.

La cina festivă, copiii au concurat pentru masa cea mai frumos decorată și pentru rețeta cea mai gustoasă. S-au „sacrificat” pentru a juriza  bucatele puse pe masă câțiva domni profesori care au hotărât că a ieșit câștigătoare o celebră salată moldovenească, șuba. Atmosfera a fost una de sărbătoare, iar sala în care a avut loc evenimentul a părut desprinsă din povești!

Prietenii din America, domnul Paul Sutton alături de soția lui, Julie Sutton și de părinții lui Daniel și Pauline au trudit pentru întreaga școală vreme de patru zile pentru ca elevii, părinții, profesorii și învățătorii școlii să guste sărbătoarea de Ziua Mulțumirii și în stil american. Au pregatit celebrul curcan, cu piure și mazăre dulce, precum și plăcinte cu mere, cu dovleac și cu pecan.

Mărturisim cu bucurie că am învățat împreună, în acești ultimi ani, că ești fericit doar când inima ta mulțumitoare te face să vezi, mereu, binecuvântările lui Dumnezeu în viața ta!

Fotografiile de la acest eveniment le puteti găsi pe pagina noastră de facebook, accesând link-ul de aici https://www.facebook.com/colegiulwurmbrand