Examen de admitere la clasa a IX-a – sesiunea a II-a

Examen de admitere la clasa a IX-a – sesiunea a II-a

Colegiul „Richard Wurmbrand” anunță sesiunea a II-a pentru înscrierea în clasa a IX-a, cu următoarea distribuție:

  • 5 locuri pentru profilul uman, specializarea filologie, intensiv limba engleză
  • 5 locuri pentru profilul real, specializarea matematică-informatică

Examen de admitere:

  • profilul uman: 18 iulie 2012, ora 9.00, proba scrisă la limba şi literatura română, 20 iulie, ora 9.00, proba orală la limba engleză
  • profilul real: 19 iulie 2012, ora 9.00, proba scrisă la matematică, 20 iulie, ora 9.00, proba orală la limba engleză

A fi licean în Colegiul „Richard Wurmbrand” înseamnă a te pregăti pentru viitoarea meserie (vocație), dar și a te pregăti pentru viață. Copiii noștri sunt încurajați să facă performanță, să facă acțiuni de voluntariat, să se implice în viața școlii și în viața comunității, să fie buni camarazi și să respecte valorile fundamentale: cinstea, adevărul, credința și munca.

Suntem mândri de faptul că promoția anului trecut a încheiat studiile cu success, oferind facultăților Iașului doi tineri care au intrat primii – la Facultatea de matematică (Iustina Bucur) și la  Facultatea de Relații Internaționale (Emil Pânzaru).

Suntem mândri că ne-am clasat pe locul al doilea la nivel național ca promovabilitate la bacalaureat și suntem, de asemenea, mândri că mai mult de 50% din populația școlii noastre obține diplome la concursurile locale, județene și naționale.

Nimic nu ne face mai mândri însă dacât faptul că tinerii care au terminat liceul la Colegiul Wurmbrand fac cinste numelui școlii noastre printr-o atitudine frumoasă, fermă, caldă, politicoasă, dar și voluntară. Ne face plăcere să știm că liceenii noștri se disting în afara porților școlii prin bun simț, bună creștere și o bună educație.

Vă invităm să acceptați provocarea „Wurmbrand: adolescentul dumneavoatră poate fi tânărul care va aduce o schimbare în bine, în societatea românească!