ÎNSCRIERI CLASA A V-A

ÎNSCRIERI CLASA A V-A

Colegiul „Richard Wurmbrand” anunță înscrierea pentru cele 25 de locuri disponibile la clasa a V-a. Parinții copiilor care sunt deja în școala noastră știu că pasul de la învățământul primar la cel gimnazial poate fi un moment de răscruce în evoluția unui copil. Cei mai mulți dintre cei care au onorat școala noastră cu un vot de încredere au spus: „Am vrut să-mi aduc copilul într-o școală în care va putea face performanță, dacă se va dovedi că are vreun talent special, dar și o școală unde să vină cu plăcere, să fie fericit, să aibă șansa de a-și trăi copilăria ca un copil normal!”

În Colegiul „Richard Wurmbrand” trecerea de la ocrotirea și exigențele doamnei învățătoare la cele ale profesorilor nu este traumatizantă. Profesorii noștri sunt de părere că fiecare copil are, pe de o parte, un potențial intelectual, dar, pe de altă parte, are și o sensibilitate de care trebuie să ținem cont. Nu în ultimul rând, aici, la Colegiul „Wurmbrand” ne interesează caracterul copilului dumneavoastră. Considerăm că elevul trebuie să știe multe lucruri, dar și să prețuiască responsabilitatea, munca, dragostea de semeni.

Oferta Colegiului pentru bobocii de clasa a V-a este bogată. Copiii vor studia limba engleză în regim intensiv, având posibilitatea să urmeze și cursuri de pregătire pentru examenul Cambridge, vor fi implicați în activități sportive, vor putea participa la diferite cluburi literare, cluburi de artă dramatică, vor studia noțiuni de operare pe calculator, vor putea studia instrumente muzicale și se vor putea înscrie în tabere și excursii. Nu uitați că la Colegiu se poate servi o masă caldă la prânz pregătită la cantina școlii.

Oferă-i copilului tău șansa să vină la școală cu plăcere!

Data testării: 25 mai 2012

Testare: Limba și Literatura Română și Matematică

Documente necesare înscrierii

1. Certificatul de naştere al copilului – copie şi original
2. Certificatul de căsătorie al părinţilor
3. Copii după cărţile de identitate ale părinţilor
4. Fișa medicală
5. În caz de tutelă, împuternicire, deces, divorţ – acte doveditoare
6. O fotografie cât mai recentă a copilului
7. Folie

Taxa de înscriere: 50 RON