Ziarul de Iași – „Sala arhiplină la spectacolul…”

Ziarul de Iași – „Sala arhiplină la spectacolul…”

Iată articolul de presă care a apărut în Ziarul de Iași după spectacolul organizat de Colegiul  „Richard Wurmbrand” – „O seară la iesle”.

Sala arhiplină la spectacolul „Dăruiește pentru a schimba un destin”

Autor: Nicoleta Bunduc

Data publicării: 21/12/2011

„O seară la iesle”, așa cum a fost denumit spectacolul caritabil de Crăciun organizat de către Fundația „Star of Hope”, a avut loc ieri, datorită bunăvoinței celor care au sprijinit Fundația.

În cadrul ultimului eveniment din campania „Dăruiește pentru a schimba un destin”, copiii cu dizabilități neuro-motorii, tinerii cu sindrom Down din cadrul Fundației, dar și scolarii de la Colegiul „Richard Wumbrand”, acolo unde a avut loc evenimentul, au cântat, au dansat, dar au realizat și o scenetă inedita pentru a pune în lumina nașterea lui Iisus și spiritul Crăciunului.

Corul Colegiului „Richard Wurmbrand” i-a încântat pe cei peste 200 de spectatori cu interpetarea mai multor colinde în deschiderea spectacolului, locul dirijorului fiind ocupat pentru un moment de către un elev în clasa a VI-a. Fondurile obținute din vânzarea biletelor au fost alocate pentru pachetele cu alimente pe care le vor primi copiii de Craciun, dar și pentru activitatea de terapie recuperatorie a acestora.

„«Generozitatea nu constă în a da mult, ci a da atunci când trebuie», este un citat cu autor anonim. Noi ne-am dorit ca prin intermediul acestei campanii să aducem zâmbetul pe chipurile celor care poate au uitat saă mai zâmbească”, a declarat Aurora Vatamaniuc, managerul Fundatiei „Star of Hope Romania”.

Campania „Dăruiește pentru a schimba un destin” a fost derulată în parteneriat cu Asociațiile de părinți ai copiilor cu dizabilități din regiunea de nord-est a României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.