O seară la iesle – o altfel de serbare de Crăciun

O seară la iesle – o altfel de serbare de Crăciun

Colegiul Richard Wurmbrand împreună cu Fundaţia Star of Hope, Iaşi, vă invită la Serbarea de Crăciun intitulată O seară la iesle, ce va avea loc marţi, 20 decembrie 2011, începând cu ora 17:00, în sala de festivităţi a şcolii, din Str. Smârdan nr 13.

Serbarea copiilor şcolii, realizată cu ocazia Crăciunului se va face anul acesta diferit, aceştia invitând în mijlocul lor pe copiii cu dizabilităţi cu scopul de a se bucura, alături de ei, de sărbatoarea Naşterii Mântuitorului.

Pentru Fundaţia Star of Hope, acest eveniment este parte a campaniei regionale de susţinere a copiilor cu dizabilităţi: Dăruieşte pentru a schimba un destin!, derulată în judeţele Iaşi, Bacău, Vaslui şi Botoşani.

Părinţii, profesorii şi persoanele care au primit invitaţie la serbare sunt aşteptaţi, cu mare drag, să petreacă seara de marţi, 20 decembrie, la iesle şi să îşi pregătească inimile pentru Sărbătoarea Crăciunului care va veni în curând!

Mai multe detalii despre campanie  puteti găsi pe www.starofhope.ro.

Persoanele care doresc să facă donaţii pentru copiii cu dizabilităţi sunt rugate să completeze formularul ataşat sau să vireze un dar financiar în contul fundaţiei: RO36RNCB0175033618640001.

De asemenea, pot fi donate alimente sau mici cadouri pentru copii direct la sediul Fundaţiei Star of Hope din Str. Bariera Veche nr.3 (în spate la Granit).

Vă mulţumim pentru generozitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.