De ce merită să vii la serbare?

De ce merită să vii la serbare?

În cadrul campaniei „Dăruiește pentru a schimba un destin”, organizată de Fundația „Star of Hope”, ultimul eveniment îl constituie Spectacolul Caritabil de Crăciun la care vor participa copiii de la Colegiul „Richard Wurmbrand” (CRW) împreună cu copiii cu dizabilități și care va avea loc marți, 20 decembrie, ora 17.00, în amfiteatrul CRW, din Str. Smârdan nr. 13.

Persoanele care vor să sprijine campania și să ajute la colectarea de fonduri o pot face prin achiziționarea de bilete în valoare de 50, 100 și 150 de lei de la sediul Fundației Star of Hope, din str. Bariera Veche nr. 3, în spatele cladirii de birouri „Granit”, sau de la sediul Colegiului „Richard Wurmbrand”, str. Smârdan nr. 13, sumele reprezentând donații și nu bilete de participare. De asemenea, se pot face donatii de alimente la sediul Fundației.

Vă invităm să citiți trei articole scrise de reporterii „Ziarului de Iași” menite să sprijine campania Fundației Star of Hope „Dăruiește pentru a schimba un destin”.

Prima poveste…

Mama a renuțat la serviciul din Iași pentru a-și putea îngriji fiica. „Noroc de vaca pe care o țin părinții, că avem lapte, și de doi frați ai mei care mai muncesc pământul”, spune aceasta. Karina se dă cu capul de pereți, se mușca, se zgârie și țipă pentru ca acesta este singurul mod în care știe ea să protesteze. Să ceară mâncare, dulciuri, jucării pentru că, deși este un copil inteligent, este și un copil cu deficiențe în dezvoltarea limbajului și relationare… Citește continuarea aici.

A doua poveste…

Lili Ciobanu știa din timpul sarcinii că fiica ei se va naște cu probleme. Diagnosticul de sindrom Down nu a surprins-o, ci doar i-a dat semnalul începerii luptei zilnice. Pentru un alt copil, cu autism, ședințele zilnice de tratament asistate de mama sa aproape au făcut minuni în decurs de trei luni… Citește continuarea aici.

A treia poveste…

La cei 19 ani, Andreea Grigoriu Dăncinescu a fost premiată pentru activitatea sa caritabilă la un festival al Federației Organizațiilor Neguvernamentale. Tânăra militează din 2008 pentru respectarea drepturilor copiilor cu dizabilități… Citește continuarea aici.

Merită să vii la serbare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.