Biblioteca CRW recomanda…

Biblioteca CRW recomanda…

Dragi elevi, profesori, parinti,

Biblioteca CRW a demarat in cadrul acestui an scolar un nou program prin care isi propune ca lunar sa recomande elevilor si profesorilor o serie de lecturi libere. Fiecare ciclu scolar (primar, gimnazial, liceal) are propriile titluri de carte propuse in functie de noutatile aparute la edituri sau lecturi necesare si „obligatorii” pentru cultura generala.

Propunerile bibliotecarului Victor Gotinjan sunt bine documentate, cu descrieri detaliate ale cartilor si autorilor acestora, incurajand astfel ca cei interesati sa vina sa se bucure de o carte buna, fie prin imprumut, fie printr-o lectura in cadrul salii de lectura alaturi de o ceasca de ceai.

 

 

 

Recomandarile lunii sunt detaliate la pagina dedicata bibliotecii (Academica-Servicii-Biblioteca) sau cu acces direct  aici.

 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Biblioteca CRW detine o colecţie care depăşeste 6.500 de volume cu un fond important de carte în limba engleza şi franceză; cărţi de ficţiune şi nonficţiune, dicţionare şi enciclopedii, atlase, materiale pentru studiul limbilor străine.

In perioada vacantei de vara s-a realizat o importanta achititie de carte si material didactic, fiind cumparate pentru 1000 de titluri.

 

 

Programul bibliotecii: Luni-Vineri intre orele 08:00-16:00

Mai multe detalii despre biblioteca gasiti aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.