Conferință de leadership la Budapesta

Conferință de leadership la Budapesta

Colegiul Richard Wurmbrand (CRW) a fost prezent la una din cele mai importante conferințe de leadership din lume pentru liceeni. Organizată la Budapesta, cea de-a XIII-a ediție a STUDENT LEADERSHIP CONFERENCE a adunat peste 250 de elevi, delegați de 38 de școli din 14 țări din întreaga lume.

CRW a fost reprezentat de elevii Corina Petrescu, Corina Dulcianu, Daniel Nedelcu și Robert Ambrosie alături de dl. director Cristian Lucaci. Evenimentul, desfășurat în perioada 21-24 septembrie, a fost găzduit de campusul studențesc Csillebérci.

Pe parcursul celor trei zile au fost programate mai multe sesiuni de comunicări și ateliere de discuții. Punctul principal al evenimentului au fost cursurile de leadership susținute de Paul Goodnight, invitatul special al conferinței.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Paul Goodnight

  • născut în Germania, în anul 1958
  • a absolvit Florida Bible College
  • a urmat cursurile Tampa Bay Theological Seminary
  • a condus două formații muzicale “Malachi” și “The Sound of Truth Quartet”
  • timp de 5 ani a fost decan la Florida Bible College

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

’Este pentru a IX-a oară când participăm la acest eveniment. Proiectul prezentat de echipa Colegiului Richard Wurmbrand a avut ca teme principale caracterul, competența și credibilitatea unui lider. Ca de fiecare dată, elevii noștri au avut șansa de a învăța din experiența celorlalți colegi. Și, cel mai important, au gândit un plan prin care cele prezentate la conferință pot fi aplicate și integrate la colegiul nostru”, a declarat Cristian Lucaci, directorul Colegiului RW.

 

Cei patru elevi ce au reprezentat CRW la Budapesta au fost selecționați în funcție de rezultatele școlare, dar și de abilităților de lider dovedite de-a lungul anilor de studiu. “În 2012 vom avea o nouă conferință, tot la Budapesta. Sperăm ca pe parcursul acestui an de studiu să descoperim și alți elevi cu astfel de calități. Depinde doar de ei și cred că merită să intri într-o astfel de competiție cu ceilalți colegi, mai ales că ai șansa să fii selecționat pentru a participa la un eveniment atât de deosebit ca STUDENT LEADERSHIP CONFERENCE, a completat dl. director Cristian Lucaci.

Vezi aici, în format audio și video, principalele momente ale conferinței de la Budapesta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.