Colegiul „Richard Wurmbrand” anunță sesiunea pentru înscrierea în clasa a IX-a:

  • 20 locuri pentru profilul real, specializarea matematică-informatică
  • 20 locuri pentru profil uman, specializarea limba română-limba engleză

Examen de admitere

Profilul real:

  • 12 iunie 2017, ora 9.00, proba scrisă la limba română
  • 13 iunie 2017, ora 9.00, proba scrisă la matematică
  • 14 iunie 2017, ora 9.00, proba orală la limba engleză

 

A fi licean în Colegiul „Richard Wurmbrand” înseamnă a te pregăti pentru viitoarea meserie (vocație), dar și a te pregăti pentru viață. Copiii noștri sunt încurajați să facă performanță, să facă acțiuni de voluntariat, să se implice în viața școlii și în viața comunității, să fie buni camarazi și să respecte valorile fundamentale: cinstea, adevărul, dragostea, respectul. 

Suntem mândri că ne-am clasat pe locul al doilea la nivel național ca promovabilitate la bacalaureat și suntem, de asemenea, mândri că mai mult de 50% din populația școlii noastre obține diplome la concursurile locale, județene și naționale.

Nimic nu ne face mai mândri însă dacât faptul că tinerii care au terminat liceul la Colegiul Wurmbrand fac cinste numelui școlii noastre printr-o atitudine frumoasă, fermă, caldă, politicoasă, dar și voluntară. Ne face plăcere să știm că liceenii noștri se disting în afara porților școlii prin bun simț, bună creștere și o bună educație.

Vă invităm să acceptați provocarea „Wurmbrand: adolescentul dumneavoatră poate fi tânărul care va aduce o schimbare în bine, în societatea românească!